★★★★★

4.9 ud af 5 på Anmeld Håndværker

Vinduer og døre

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer.

Indhent et uforpligtende tilbud

★★★★★

Vores kunder giver os 5 stjerner

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS er et tømrer- og snedkerfirma, som vægter kvalitet meget højt. ​Vi udfører alt inden for faget, og du kan altid regne med at få et tilfredsstillende resultat.

​Vi går meget op i at vores kunder er glade og det ses bl.a. på vores anmeldelser på Anmeld Håndværker.

Du er meget velkommen til at skrive en anmeldelse her.

Udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS udfører alle former for tømrerarbejde og vedligeholdelser af døre og vinduer. Har du brug for udskiftning af vinduer eller døre, så klarer vi også det.

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet med montering af døre og vinduer går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye vinduer og døre skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at de holder sig pæne i mange år.

​På vores værksted finder du et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag til vinduer efter mål, hængsler til dørkarme og tagvinduer til branddøre. Vi har det meste inden for rækkevidde og kan fremstille de særlige ønsker til dine nye vinduer og døre i løbet af få dage.

​Vi befinder os i Ringsted, men vi løser gerne din opgave angående udskiftning af døre eller vinduer, uanset om du kommer fra Sorø, Borup eller et helt tredje sted på Sjælland.​

Udskiftning af døre og vinduer i høj kvalitet

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS tilbyder udskiftning af døre og vinduer i høj kvalitet til ethvert hjem – fra det klassiske til det moderne hjem. Har du specifikke ønsker til dine nye vinduer og døres stil og design, vil vores snedkerværksted selvfølgelig opfylde dette.

Vi lægger stor vægt på, at vores håndværk passer godt til husets arkitektur, så du får en flot ny facade, så huset vises fra sin bedste side. Trænger de gamle indvendige eller udvendige trævinduer til en kærlig hånd, vil vi naturligvis også gerne klare dette.

Kontakt os i dag for udskiftning af vinduer og døre

Vi står klar med gode råd til vedligeholdelse af dine vinduer eller døre, så din facade kan stå imod vinterens regn og rusk. Du er meget velkommen til at ringe til os for at høre mere om din pris på udskiftning af vinduer eller døre. Vi glæder os til at hjælpe med dine nye døre og vinduer, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder desuden også ombygning af hus

Kontakt os på e-mail eller telefon for udskiftning af døre eller vinduer.

Indhent et uforpligtende tilbud på døre og vinduer

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​