★★★★★

4.9 ud af 5 på Anmeld Håndværker

Totalentreprise

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS tilbyder en professionel totalentreprise.

Indhent et uforpligtende tilbud

★★★★★

Vores kunder giver os 5 stjerner

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS er et tømrer- og snedkerfirma, som vægter kvalitet meget højt. ​Vi udfører alt inden for faget, og du kan altid regne med at få et tilfredsstillende resultat.

​Vi går meget op i at vores kunder er glade og det ses bl.a. på vores anmeldelser på Anmeld Håndværker.

Du er meget velkommen til at skrive en anmeldelse her.

Professionel totalløsning

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS udfører totalentreprise og hovedentreprise for private, for virksomheder og for det offentlige. Vi står for en topprofessionel totalløsning på jeres bygge- og anlægsprojekt, hvor alt arbejde udføres efter alle kunstens regler, så I får et smukt og solidt slutprodukt.

Vi holder til Ringsted, men vi udfører gerne opgaver i Sorø, Borup eller på resten af Sjælland.

Vi klarer både det store og omfangsrige byggeri med udgravning, støbning af fundament og opførsel af bygninger til det afsluttende snedker-, murer-, og malerarbejde, hvor de afsluttende detaljer kommer på plads.​

Et tæt samarbejde

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS udfører totalentrepriser såvel som hovedentrepriser. Vi har et tæt samarbejde med blikkenslager- og tømrervirksomheder samt arkitekter og ingeniører.

Det betyder, at du kun skal rette henvendelse et sted, hvis du har en opgave, der kræver flere fagfolk.

I enhver byggesag er det tætte samarbejde med kunden afgørende for et godt resultat. Derfor lægger vi vægt på en god kommunikation hele processen igennem, uanset om du skal have bygget et helt nyt hus, eller dit badeværelse trænger til en kærlig hånd.

Kontakt os for hjælp til totalentreprise eller hovedentreprise

Vi har mange års erfaring med total- og hovedentrepriser, og vi har en lang række spændende projekter på vores cv. Vi sætter en ære i, at alle led i byggeprocessen er præget af kvalitet, både i materialer og i det arbejde, som vores håndværkere leverer.

Så kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dit næste bygge- og anlægsprojekt.​

Indhent et uforpligtende tilbud på totalentreprise

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​