★★★★★

4.9 ud af 5 på Anmeld Håndværker

Om os

Tømrerfirma med mange års erfaring som laver alt inden for nybyggeri og renovering – store som små opgaver

Indhent et uforpligtende tilbud

★★★★★

Vores kunder giver os 5 stjerner

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS er et tømrer- og snedkerfirma, som vægter kvalitet meget højt. ​Vi udfører alt inden for faget, og du kan altid regne med at få et tilfredsstillende resultat.

​Vi går meget op i at vores kunder er glade og det ses bl.a. på vores anmeldelser på Anmeld Håndværker.

Du er meget velkommen til at skrive en anmeldelse her.

Fokus på funktion og æstetik

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS udfører både tømrer- og snedkerarbejde. Vi satser på kvalitet hele vejen og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder. Vi har fokus på funktion og æstetik, men ved også, at professionel planlægning og god dialog med kunden er afgørende for et godt resultat.

Ingen opgave er for stor eller for lille. Vi interesserer os for det hele og samarbejder med dygtige murer- og blikkenslagerfirmaer, så du kan få løst alle typer bygningsopgaver hos os. Uanset om der er tale om reparationer, ombygninger eller nybygninger, er vi klar til opgaven.

Tag et kig her på siden – den præsenterer vores verden af træ og solidt håndværk.

Rådgivning ifm. byggeprojekter

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS tilbyder rådgivning, hvis du går med byggetanker og mangler en sparringspartner til at realisere dine gode ideer. Vi er et moderne tømrer- og snedkerfirma, som tager hånd om kundernes ønsker fra første stregtegning til det færdige byggeri. Mangler du at få styr på byggetilladelserne, så hjælper vi også med det.

Vi løser mange former for snedker- og tømreropgaver, og ser frem til at høre fra dig, uanset opgavetype.

Hos Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS lægger vi vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi i samarbejde finder den bedste løsning af dit byggeprojekt.

Kontakt os i dag for udskiftning af vinduer og døre

Vi står klar med gode råd til vedligeholdelse af dine vinduer eller døre, så din facade kan stå imod vinterens regn og rusk. Du er meget velkommen til at ringe til os for at høre mere om din pris på udskiftning af vinduer eller døre. Vi glæder os til at hjælpe med dine nye døre og vinduer, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder desuden også ombygning af hus

Kontakt os på e-mail eller telefon for udskiftning af døre eller vinduer.

Indhent et uforpligtende tilbud på døre og vinduer

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​