★★★★★

4.9 ud af 5 på Anmeld Håndværker

Tømrerarbejde

Vi er en velrenommeret virksomhed, der udfører tømrer- og snedkeropgaver.

Indhent et uforpligtende tilbud

★★★★★

Vores kunder giver os 5 stjerner

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS er et tømrer- og snedkerfirma, som vægter kvalitet meget højt. ​Vi udfører alt inden for faget, og du kan altid regne med at få et tilfredsstillende resultat.

​Vi går meget op i at vores kunder er glade og det ses bl.a. på vores anmeldelser på Anmeld Håndværker.

Du er meget velkommen til at skrive en anmeldelse her.

God håndværk og god kundeservice

Har du brug for professionel hjælp til noget tømrerarbejde? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi er et klassisk, men moderne snedker- og tømrerfirma, som udfører del- eller totalentrepriser. Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS er kendt for godt håndværk og god kundeservice.

Fra vores base i Ringsted kommer vi typisk ud til kunder i Borup og Sorø samt adskillige andre byer på Sjælland.

Vi udnytter træets muligheder med mange års erfaring

Vi udfører nybyggeri og renovering til privat- og erhvervskunder. Med mange års erfaring med træbyggeri er vi i stand til at give kompetent og professionel rådgivning ved valg af træsorter, fordi vi kender træsorternes fordele og ulemper.

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS klarer både de små og store projekter! Vi er et team af professionelle, danske håndværkere, der elsker at arbejde med træ og udnytte træets muligheder og bruge de nye teknikker. Samtidig sætter vi en ære i at forsætte Danmarks stolte traditioner med at arbejde med træ.

Vores passion er din garanti for et godt resultat, uanset hvilke ønsker du har til dit tømrerarbejde.

Kontakt os i dag og få et tilbud på tømrerarbejde

Kontakt os gerne og hør mere om, hvordan vi bygger lækre sommerhuse, lægger gulve samt beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om din næste byggeopgave.

Vi står også til rådighed, hvis du har spørgsmål angående bygningsreglementet, eller hvis du ønsker priser på tømrerarbejde. Derudover kan vi altid give et gratis råd til dit næste byggeri.

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS ser frem til at løse dit byggeprojekt.

Indhent et uforpligtende tilbud tømrerarbejde

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​