★★★★★

4.9 ud af 5 på Anmeld Håndværker

Renovering af hus

​Går du i byggetanker? Få inspiration og hjælp til din renovering af hus eller lejlighed.

Indhent et uforpligtende tilbud

★★★★★

Vores kunder giver os 5 stjerner

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS er et tømrer- og snedkerfirma, som vægter kvalitet meget højt. ​Vi udfører alt inden for faget, og du kan altid regne med at få et tilfredsstillende resultat.

​Vi går meget op i at vores kunder er glade og det ses bl.a. på vores anmeldelser på Anmeld Håndværker.

Du er meget velkommen til at skrive en anmeldelse her.

Tid til renovering af hus eller lejlighed?

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS har gennem årene løst alle former for renoveringsopgaver.

Vores erfaring spænder derfor vidt, og vi er således også klar til at udføre opgaver for jer. Fra renovering af hus og ombygning af hus, til renovering af facader og istandsættelse af gamle vinduer og døre, der efter en professionel behandling fremstår som nye, men som stadig har den charme og stil, som kendetegner et godt håndværk og tømrerarbejde.

​Vi har til vores kunders store tilfredshed udført mange smukke og billige istandsættelser i boligforeninger, hvor fællesarealer har været nedslidt og lejligheder misligholdt.

Du finder vores byggefirma i Ringsted, men vi løser også gerne din opgave, uanset om du er bosat i Sorø, Borup eller et helt andet sted på Sjælland.​

Undgå byggerod ved husrenovering

Lad Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS hjælpe dig med en totalrenovering eller ombygning af dit hus og undgå byggerod i mange måneder. Vi sætter dit hus eller sommerhus i stand, så huset bliver til et tidssvarende og energivenligt hjem.

Vi formidler gerne kontakt til en indretningsarkitekt og kommer også gerne med vores forslag til rumopdeling, hvis du fx skal renovere køkken eller bad, så kvadratmeterne udnyttes bedst muligt.

Kontakt os i dag og få en pris på renovering og ombygning af hus

Går du med byggetanker? Så kontakt Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS for priser, inspiration og hjælp til din renovering af hus eller lejlighed. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på renovering eller ombygning af dit hus. Vi tilbyder desuden også udskiftning af døre og vinduer

Indhent et uforpligtende tilbud på renovering

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​