døre og vinduer​

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS udfører alle former for reparationer og vedligeholdelser på døre og vinduer.

UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE FOR PRIVATE OG ERHVERV

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS udfører alle former for tømrerarbejde og vedligeholdelser af døre og vinduer. Har du brug for udskiftning af vinduer eller døre, så klarer vi også det.

​Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet med montering af døre og vinduer går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye vinduer og døre skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at de holder sig pæne i mange år.

​På vores værksted finder du et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag til vinduer efter mål, hængsler til dørkarme og tagvinduer til branddøre. Vi har det meste inden for rækkevidde og kan fremstille de særlige ønsker til dine nye vinduer og døre i løbet af få dage.

​Vi befinder os i Ringsted, men vi løser gerne din opgave angående udskiftning af døre eller vinduer, uanset om du kommer fra Sorø, Borup eller et helt tredje sted på Sjælland.​

UDSKIFTNING AF DØRE OG VINDUER I HØJ KVALITET

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS tilbyder udskiftning af døre og vinduer i høj kvalitet til ethvert hjem – fra det klassiske til det moderne hjem. Har du specifikke ønsker til dine nye vinduer og døres stil og design, vil vores snedkerværksted selvfølgelig opfylde dette.

​Vi lægger stor vægt på, at vores håndværk passer godt til husets arkitektur, så du får en flot ny facade, så huset vises fra sin bedste side. Trænger de gamle indvendige eller udvendige trævinduer til en kærlig hånd, vil vi naturligvis også gerne klare dette.

KONTAKT OS I DAG FOR UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE

Vi står klar med gode råd til vedligeholdelse af dine vinduer eller døre, så din facade kan stå imod vinterens regn og rusk. Du er meget velkommen til at ringe til os for at høre mere om din pris på udskiftning af vinduer eller døre. Vi glæder os til at hjælpe med dine nye døre og vinduer, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder desuden også ombygning af hus

Kontakt os på e-mail eller telefon for udskiftning af døre eller vinduer.

Indhent et uforpligtende tilbud på Døre & vinduer

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med.

Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

vores kunder giver os 5 stjerner

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS er et tømrer- og snedkerfirma, som vægter kvalitet meget højt.
​Vi udfører alt inden for faget, og du kan altid regne med at få et tilfredsstillende resultat.

Hjælp ved akut vandskade

​Firmaet har haft kommunikationen med skadesservice, fugtteknikker og projektleder fra forsikringen. De har ryddet pænt op efter sig.

​Nina Kofoed

anmeld-haandvaerker.dk

Udskiftning af defekt lås i dør

​Udskiftning af defekt lås samt håndtag i dør.

Rykkede hurtigt ud og udførte opgaven med 100% tilfredshed. Kan varmt anbefales!

​Midtgaards Automobiler A/S

anmeld-haandvaerker.dk

Færdiggørelse af hus

​Det har været en rigtig god oplevelse. Vi stod med kaos, hvilket de hjalp os med at få styr på. Rigtig god oplevelse og aftaler blev overholdt.

​Entreprenør Ruben Estrup Hansen

anmeld-haandvaerker.dk

Reparation af lås i Schüco alu dobbeltdør

​Martin kom med en rigtig god løsning om at reparere låsen og derfor spare os for købe af en helt ny Schüco alu dobbeltdør med integreret lås.

​Anonym kunde

anmeld-haandvaerker.dk

Udskiftning af vinduer og døre

​Meget høj kvalitet i udførelsen. Servicemindede, opmærksomme og imødekommende hele vejen igennem. Stor tilfredshed.

Torben Vejen

anmeld-haandvaerker.dk

Køkken, gulv og loft og døre/vinduer.

​Vi har fået lavet opretning af gulv i køkken, lagt nyt gulv, opsætning af nyt loft samt fået nye vinduer og døre i køkkenet. 

​Bente og Claus Mørup

anmeld-haandvaerker.dk

​Vi går meget op i at vores kunder er glade og det ses bl.a. på vores anmeldelser på Anmeld Håndværker.

Du er meget velkommen til at skrive en anmeldelse her.

Se billeder fra vores hverdag​

indhent et uforpligtende tilbud
på tømrer– og snedkerarbejde

Vi løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med kunden finder frem til den bedste løsning

om os

Kvaliteten af vores arbejde kan blandt andet ses på antallet af loyale kunder. Vi har nemlig en masse glade og tilfredse kunder, som vender tilbage hver gang de har brug for os.

stamp

Tømrer- og Snedkermester Martin Kofoed ApS. CVR-nummer​: 29786127